maanantai 13. lokakuuta 2014

Juuri kun pääsin sanomasta...

Täälläki taisin asiasta mainita ja veljen kans tästä eilen pitkään juttelin. Siis siitä kuinka kummallista on että vaikka asumme isän kanssa ihan suhteellisen lyhyen automatkan päässä toisistamme niin siltikään isä ei ole ikinä kunnolla suoraan ehdottanut tapaamista. 

No ne puheet voi nyt perua, nimittäin nyt on tullut tapaamisehdotus. Luonnollisesti isän tyyliin sopivaan tapaan, viesti kun oli aika lailla että "Ensi perjantaina klo 15 eteenpäin, ehditkö tavata?" Kovasti myös painotti sitä että haluaisi ajaa ihan vain MINUN vuokseni tänne ja jutella ihan kasvokkain. Perhe varmaan lähdössä muualle, ei hän muuten olisi tällaista ehdottanu. 

En vastannu vielä mitään, tää on semmoinen asia johon toivottavasti tehoaa yön yli nukkuminen! Tai sitten ei ja olen aamulla vielä enemmän hämilläni :D Hyvät yöt kaikille!

6 kommenttia:

  1. Tapaa ihmeessä isäsi,et menetä mitään. Minä ainakin tekisin niin. Jos siitä ei mitään isä-tytärsuhdetta kehkeydy,olet ainakin yrttänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se vähän on, eipä tartte ainakaan sitte enää myöhemmin asiaa voivotella..

      Poista
  2. Olisi kiva kuulla sinun kuulumisia muutenkin,itse aikoinaan miettinyt blogin pitoa vaan en ole uskaltanut :)
    Mitä esim teet työksesi,harrastuksistasi jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kirjoitella illemmalla jotaki juttua ihan minusta ITESTÄNI :D Toki aika rajallisesti uskallan kertoa juttuja mutta kerron mitä voin ja kehtaan :)

      Poista
  3. Ei sinun tarvitse paljastaa enempää itsestäsi (jos haluat olla tunnistamaton). Mutta tsemii isän tapaamiseen. Älä odota liikoja. Mutta ootpahan sitten tavannut hänet ja hän SINUT <3 Vaikutat hyvältä tyttäreltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotukset on HYVIN matalalla :D Ja tiiäkkö, mää oon hyvä tytär (ainaki äitin mielestä aina välillä :D) Kiitti kivasta kommentista!

      Poista