sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pikkuveli kyläilemään!

Ensi viikolla saan aivan ihanan vieraan, pikkuveljen! Harmittaa kovasti että nuo lumet näyttää sulavan kaikki nyt pois, mutta eiköhän Suomen loskamoskassaki ole ihailemista ;) Vois toki käydä ainaki päiväreissun pohjosemmassa, jospa siellä olisi enemmän lunta. Missä lie on lumiraja tällä hetkellä?

Suunnitelmat on muuten vielä ihan auki, ajellaan autolla Helsingistä tänne pohjoisempaan ja siinä matkalla näkee jo aika kivasti maisemia. Ja ompa aikaa jutella! Ja tietty käydään minun äidin luona, äitiki oottaa innolla tapaamista. Ehdotti jopa että oltas hänen luonaan, mikä ois kyllä järkevä ratkasu. Tai ainaki mun pikkukämppää mukavampi. Pitää katsoa, taidetaan mennä veljen ehdoilla.

Velikin muuten lukee tätä blogia,  montaa sanaakaan ei ymmärrä ilman Google Translatoria mutta silti on hengessä mukana :D Hän itse ehdotti että jos jollakin on hänelle kysyttävää niin hän mielellään kyllä vastaa kysymyksiin. Eli jos joku haluaa veljen näkökulmaa näihin asioihin niin kysyä saa häneltäkin :)

5 kommenttia:

  1. Kyllä sulla nyt tapahtuu :D mitä teet työksesi kun näin intensiivisesti pystyt reissaamaan jne?
    Olisi kiva kuulla yleensä veljesi mielipide tästä asiasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis veljen vierailuhan oli sovittu jo aiemmin :) Ja enhän minä oo muuten reissannut kun käynyt mutkan siellä Englannissa :) Isän tapaaminen oli ihan päiväreissu ja myös veljen hakeminen Helsingistä tulee näillä näkyminen oleen semmonen (pylly kieltämättä joutuu istuskelusta koetukselle :D) Oon hoitoalalla ja oon meidän yksikön yksi pääyökkö, eli teen paljon yövuoroja mikä sitte mahollistaa vapaapäivät :)

      Poista
    2. Ja tarkoititko tolla veljen mielipiteellä mielipidettä yleisesti tähän koko hommaan vai? :)

      Poista
  2. Niin jos veljesi kertoisi mielipiteensä/ajatuksensa tästä koko tapahtumasarjasta,sun tapaamisesta,isoveljistä jne

    VastaaPoista