tiistai 11. marraskuuta 2014

Isänpäivä

"Juhlistin" isänpäivää ensimmäistä kertaa oikeastaan ikinä. Juhlintaan kuului viestin lähettäminen isälle ja... Noh, siinäpä se oli. Vastaus tuli nimittäin vasta seuraavana päivänä joten sainki suoraan unohtaa toiveet siitä että oltas sen kummemmin sinä päivänä juteltu.

Isä kuitenkin kiitteli kovasti viestistä ja toivoi että nähtäisiin vielä ennen joulua. Mutta enpä usko että nähdään. En edes vastannu siihen viestiin mitään. Toisaalta haluaisin pitää enemmän yhteyttä isään mutta sen kanssa puhuminen ja viestittely tuntuu niin feikiltä ja pakkopullalta että ei oikein huvita...

Siinäpä pikkuinen pikapäivitys! Mielellään kirjoittelisin enemmänkin mutta eipä ole oikeen mitään mistä kirjoittaa :/ Jos postausehdotuksia tulee teillä mieleen niin laittakaahan kommenttia!

4 kommenttia:

  1. En kaikkia kirjoituksia ole ennättänyt lukea kunnolla,mutta tuli mieleen asia että tietääkö isäsi nykyinen perhe teistä muista lapsista? Kun tuo yhteydenpito niin nihkeää isäsi puolelta,niin jospa uusi perhe ei tiedä teistä kaikista ja yrittää "suojata seluntaansa". Tämä nyt tuli mieleen, syitä tietty voi olla miljoonia :D sinä nyt ainakin olet yrittänyt pitää yhteyttä. Anna aikaa ja katso mitä tuleman pitää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isä kyllä väitti että tietää, mutta en kyllä usko. Tai jos tietävät niin eivät tosiaankaan tiedä kaikkea... Tietty pikkuveljestä tietävät ja pikkuvelihän ennen vielä tapasi säännöllisesti isää ja uutta perhettä :)

      Poista
  2. Kerro kuulumisia missä mennään :D

    VastaaPoista